Заняття в умовах виробництва

В Україні намітилася позитивна тенденція до закладання садів промислового значення. До цього процесу активно долучаються підприємці Миколаївської області, які впроваджують у виробництво найсучасніші технології та досягнення не лише вітчизняної, а й світової науки.
12 квітня 2018 року для здобувачів вищої освіти IV курсу факультету агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету в межах співробітництва з Українським проектом бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP) було проведено практичне заняття з навчальної дисципліни «Плодівництво» в умовах ТОВ «Юг-Агропродукт» Вітовського району Миколаївської області. 
Під час практичного заняття здобувачі вищої освіти ознайомилися з сучасними технологіями вирощування персика, сливи та черешні. Своїм досвідом у вирощуванні цих плодових культур поділився головний агроном підприємства – Сторчак Олександра Григорівна. Разом із професором Самойленком Миколою Олександровичем вона провела «майстер-клас» із обрізування плодових дерев. На різновікових деревах були показані основні способи формування крони плодового дерева. Здобувачі вищої освіти  ставили багато запитань та особливо цікавилися виробничим процесом та секретами ведення господарської діяльності підприємства.
Дякуємо за надану можливість отримати практичні знання в умовах виробництва ректорові Миколаївського національного аграрного університету В’ячеславу Сергійовичу Шебаніну та за фінансову підтримку заступнику менеджера Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Олександровичу Терновському.






факультет агротехнологій, практичні заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget