Профорієнтаційна робота кафедри зоогігієни та ветеринарії

13 квітня 2018 року доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ А.О. Бондар провела профорієнтаційну роботу серед випускників 11 класу Новогригорівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Вознесенської районної ради Миколаївської області, які мають бажання вступити до Миколаївського національного аграрного університету та взяла участь у співбесіді з їхніми батьками на тему: «Моя майбутня професія».
Батькам було надано інформацію щодо факультетів університету, методичні рекомендації та поради вступникам до Миколаївського НАУ у 2018 році, про участь учнів школи в II турі Всеукраїнської олімпіади для професійної орієнтації вступників на основі повної загальної середньої освіти (23-24 квітня 2018 року). 
Під час співбесіди були розглянуті питання щодо структури наукової та виховної робіт, переваг та перспектив навчання, можливостей проходження виробничих практик за кордоном, навчання на військових кафедрах здобувачів вищої освіти в Миколаївському НАУ тощо.
Із директором школи Куценком Миколою Івановичем узгоджено дату   проведення екскурсії для учнів випускного класу та їхніх батьків до Миколаївського національного аграрного університету.
Дякуємо дирекції Новогригорівської загальноосвітньої школи I-III ступенів Вознесенської районної ради Миколаївської області за співпрацю із  Миколаївським національним аграрним університетом!!!


профорієнтаційна робота, факультет ТВППТСБ, кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget