ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія»

Впродовж 21-22 березня 2018 року на агрономічному факультеті Вінницького національного аграрного університету проходив ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Агрономія». 
У заході взяли участь понад 15 вищих навчальних закладів України аграрного спрямування, у тому числі і Миколаївський НАУ. На конкурс було подано 47 наукових робіт, 31 з яких пройшла у другий тур.
Ректор Вінницького національного аграрного університету Віктор Мазур привітав учасників конкурсу та їхніх наукових керівників, наголосивши на необхідності проведення наукових заходів такого рівня серед студентів аграрних спеціальностей та важливості розвитку аграрної сфери, як провідної галузі економіки України, зокрема стимулювання майбутнього покоління агрономів до наукової праці, а також побажав успіхів у подальших здобутках на науковій ниві. 
Робота науково-практичної конференції проводилась у двох секціях, а саме: 
- секція «Удосконалення елементів технології вирощування сільськогосподарських культур в регіонах України»; 
- секція «Удосконалення елементів технології вирощування плодових та овочевих культур в різних регіонах України».
Презентації учасників конференції викликали жвавий інтерес і зацікавленість слухачів. Приємно відзначити, що здобувачі вищої освіти проявили творчий підхід до підготовки та викладення матеріалу своїх робіт, використовуючи для цього різноманітні демонстраційні матеріали та технічні засоби. 
Миколаївський національний аграрний університет представляли: здобувачі вищої освіти, Чорна Ірина (гр. АМП ½)  та Краснощок Марина (гр. А ¾).












факультет агротехнологій, Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget