Семінар за участю начальника штабу цивільного захисту МНАУ на обліково-фінансовому факультеті

28 березня 2018 року на обліково-фінансовому факультеті було проведено семінар для здобувачів вищої освіти за тематичними напрямами: «Методичні рекомендації з питань уникнення враження мінами і вибухонебезпечними предметами» та «Правила поведінки при пожежі» за участю начальника штабу цивільного захисту Миколаївського національного аграрного університету Василя Степановича Холоділіна.
Начальник штабу цивільного захисту поінформував здобувачів вищої освіти щодо питань мінної небезпеки і допомоги у діяльності, пов’язаної із розмінуванням, про загрози використання цього виду озброєнь. Було окреслено предмети, які належать до вибухонебезпечних, пояснено, які дії є забороненими у разі знаходження вибухонебезпечного пристрою. Василь Степанович наголосив на тому, що розмінуванням, знешкодженням або знищенням вибухонебезпечних предметів займаються тільки підготовлені фахівці-сапери, допущені до цього виду робіт.
 З огляду на те, що щорічно внаслідок пожеж гине та страждає значна кількість людей, на семінарі було розглянуто питання пожежної безпеки, та правил поведінки під час пожежі.  Начальником штабу цивільного захисту було окреслено коло питань щодо поводження при високих температурах, задимленні та загазованості, обвалі конструкцій будинків і споруд, вибухах технологічного обладнання і приладів, падінні обгорілих частин і провалів. Зазначено місце знаходження засобів пожежогасіння у МНАУ, поінформовано про умови користування ними.
Деканат обліково-фінансового факультету висловлює подяку начальнику штабу цивільного захисту Миколаївського НАУ В.С. Холоділіну за змістовну та корисну інформацію.
Дякуємо всім учасникам тематичного семінару!



обліково-фінансовий факультет, семінар

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget