Виїзні заняття в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії

24-25 квітня 2018 р. відбулися виїзні практичні заняття в умовах філії кафедри зоогігієни та ветеринарії хіміко-токсилогічного відділу Миколаївської регіональної державної лабораторії Держпродспоживслужби
для здобувачів вищої освіти груп Т 2/1 та Т 2/2 факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології з дисципліни «Гігієна тварин» за темою: «Санітарно-гігієнічна оцінка кормів».
Завідувач сектора газової хроматографії Нікітішена Л. А. ознайомила здобувачів вищої освіти із методикою визначення залишкової кількості пестицидів в кормах приладом (газовим хроматографом) та тонкошарової хроматографії.
Завідувач сектора рідинної хроматографії Крохмаль Н. В. представила методики визначення мікотоксинів та афлатоксину В1, вомитоксину, Т2 токсину в зерні різних культур приладом хроматографом рідинним.
Здобувачі вищої освіти в секторі атомної адсорбції мали можливість вивчити принцип роботи атомно-аспекторного фотометра та режим роботи термопечі VARIAN для визначення солей важких металів в комбікормах, в зернових кормах.
Завідувач хіміко-токсилогічного відділу Житкова В. К. представила методику визначення жиру в кормах методом Сокслета приладом, який придбано з фірми Німеччини.
Мета заняття за темою: «Санітарно-гігієнічна оцінка кормів» розкрита в повному обсязі. 







Доцент кафедри зоогігієни та ветеринарії Бондар А.О.

кафедра зоогігієни та ветеринарії, виїзне заняття

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget