Переможці ІІ туру Всеукраїнського студентського наукового конкурсу «Управління у сфері економічної конкуренції»

    20 квітня 2018 року було оголошено результати ІІ туру Всеукраїнського студентського наукового конкурсу «Управління у сфері економічної конкуренції» на базі Полтавської державної аграрної академії.
    Магістри обліково-фінансового факультету спеціальності 071 «Облік і оподаткування» Бурлака Євгеній та Соколов Сергій  були нагороджені дипломами ІІІ ступеня, як переможці ІІ туру Конкурсу, сертифікатами учасників підсумкової конференції на базі Полтавської державної аграрної академії. Науковий керівник з підготовки здобувачів вищої освіти до участі у Всеукраїнському конкурсі: доктор економічних наук, професор Вишневська Ольга Миколаївна. 
    Здобувачі вищої освіти представили наукову роботу на тему «Конкурентоспроможність суб’єктів аграрного бізнесу у геоекономічному середовищі». У науковій роботі сформовано основні передумови й можливості аграрного бізнесу адаптуватися до змін геосередовища, що є актуальним питанням для усіх країн світу, регіонів світу й галузей економіки. Здобувачі вищої освіти із закладів вищої освіти України не лише брали участь у науковому заході, а й чудово провели вільний час у місті Полтава. 
    Дякуємо організаторам від Полтавської державної аграрної академії за запрошення й оцінку наукової роботи магістрів обліково-фінансового факультету. 
Дякуємо Бурлаці Євгену, Соколову Сергію!
Бажаємо учасникам нових наукових ідей!
Дякуємо за участь!






Деканат обліково-фінансового факультету


обліково-фінансовий факультет, Всеукраїнський конкурс

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget