Звітуємо про закордонну практику

    13.11.2017 року здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету розповіли про проходження закордонної практики на підприємствах Німеччини. Сільськогосподарські підприємства біля місць Косвігу та Майсона гостинно зустріли здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.



    Євгеній Кокул - здобувач вищої освіти академічної групи М 3/1, та Віталій Колбягін - здобувач вищої освіти академічної  групи Ен 3/1 доповіли присутнім в аудиторії про історію розвитку рослинницького підприємства «Obstbau Michael Gornitz» та про його спеціалізацію.




    Здобувачі вищої освіти виявили зацікавленість до новітніх технологій, які застосовуються на підприємстві під час вирощування та збору яблук, полуниці, агрусу, смородини, черешні тощо. Доповідачі розповіли про умови праці, її оплату, умови проживання. Було висвітлено питання безпеки праці.



    Євгеній Кокул розповів про умови праці на птахофермі в Гросенхаймі та виноградниках в Радеболі.




    Здобувачам вищої освіти, які вже побували на практиці було поставлено багато запитань про сучасну техніку, технології вирощування сільськогосподарської продукції.
    Після закінчення заходу студентський декан Софія Кічка зазначила, що зацікавленість проходження закордонної практики здобувачами вищої освіти інженерно-енергетичного факультету з кожним роком зростає. Усі присутні в аудиторії висловили бажання в подальшому продовжувати презентації-звіти перед здобувачами вищої освіти, які бажають виїхати на закордонну практику.


інженерно-енергетичний факультет, закордонна практика,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget