Науково-педагогічні працівники кафедри методики професійного навчання зустрілися з учнями Вознесенського професійного ліцею

     21.11.2017 року відбулася яскрава зустріч здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, науково-педагогічних працівників кафедри методики професійного навчання з учнями Вознесенського професійного ліцею.
    Створити теплу атмосферу святкової зустрічі допомогли директор Вознесенського професійного ліцею Путієнко Сергій Павлович та заступник директора з навчально-виховної роботи Усенко Олена Андріївна.


          До вітального слова була запрошена в.о. декана інженерно-енергетичного факультету, к.пед.н, доцент Каріне Маркарівна Горбунова, яка розповіла про Миколаївський національний аграрний університет, про спеціальності інженерно-енергетичного факультету, на яких можуть навчатися учні ліцею, про випускників Вознесенського професійного ліцею, які навчаються в університеті на інженерно-енергетичному факультеті та їхні здобутки, про працевлаштування після здобуття вищої освіти. 

        
      Привітав усіх присутніх у залі та запросив вступати до Миколаївського національного аграрного університету заступник декана з ВР В'ячеслав Миколайович Курепін.


     Із вітальним словом до молоді професійного ліцею звернулася студентський декан інженерно-енергетичного факультету Софія Кічка.


     Про умови вступної кампанії у 2018 році учням розповіла відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Мельник Ольга Іванівна. Вона звернула увагу учнів ліцею на умови вступу в Миколаївський національний аграрний університет, розповіла про переваги здобуття вищої освіти на факультетах університету.


     Яскраве й захоплююче концертно-театралізоване дійство підготували учням учасники культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету. Під керівництвом Борисової-Яриги Аліни Миколаївни яскраві художні номери презентували зі сцени учасники студій розмовного жанру, гри на музичних інструментах, студії естрадного вокалу та ансамблю танцю «Золотий колос».









     Створили сприятливі умови для ефективного спілкування учасники народного театру естради «Агронавти». Їхній яскравий виступ не залишив байдужими до сміху та хорошого настрою як учнів, так і викладачів ліцею.







     Свято відбулося по-сімейному теплим, радісним, захоплюючим. А тепла зустріч та безліч позитивних вражень від спілкування житиме у пам'яті як учнів ліцею, так і здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету.





2017, зустріч, інженерно-енергетичний факультет, деканат, профорієнтаційна робота,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget