День практичної підготовки здобувачів вищої освіти Миколаївського НАУ в ТОВ «С-Росток»

    15 листопада 2017 року здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ та Технолого-економічного коледжу університету прийняли участь у дні практичної підготовки на тему: «Сучасні технології зберігання плодоовочевої продукції». Цього дня молодь гостинно приймало товариство з обмеженої відповідальністю «С-Росток», що розташоване в селі Іванівка Миколаївського району. Профінансував даний захід Український проект бізнес-розвитку плодоовочівництва (UHBDP).
    ТОВ «С-Росток» – це провідна овочева компанія півдня України, що займається виробництвом, зберіганням і реалізацією овочів на українських та зарубіжних ринках. Головною метою своєї діяльності підприємство обрало забезпечення споживачів продукцією найвищої якості. 


    Інноваційним вирішенням кадрових питань стало створення на базі компанії власної агрошколи. ТОВ «С-Росток» є соціально-відповідальною компанією, яка виступила засновником благодійного фонду «З рук в руки». Його діяльність спрямована на надання матеріальної допомоги для розв’язання проблем сільських територій та забезпечення продуктами харчування населення і бюджетних організацій – шкіл, інтернатів, лікарень, дитячих садків, військових частин тощо.


    У головному офісі ТОВ «С-Росток» здобувачі вищої освіти пройшли інструктаж із техніки безпеки та ознайомилися із історією створення підприємства, особливостями ведення економічної діяльності на сучасному етапі господарювання.
    Організація складського господарства – важливий і кропіткий процес. Зберігання продукції на складах здійснюється з вересня по червень місяць. Обсяги зберігання з регульованим газовим середовищем становлять 2000 т, з фреоновим охолодженням – 22 000 т. В складських приміщеннях пакують та готують до відвантаження продукцію і при низьких зимових температурах.



    Після екскурсії підприємством здобувачі вищої освіти мали змогу безпосередньо на власні очі побачити процес збирання основних овочевих культур у польових умовах.
    Екскурсія по господарству та земельних угіддях пройшли на високому рівні. Всі учасники дня практичної підготовки залишилися у захваті від високого рівня організації виробництва та зберігання овочевої продукції в ТОВ «С-Росток». Дякуємо за надану можливість отримати інноваційні практичні знання в умовах виробництва ректору Миколаївського національного аграрного університету В’ячеславу Шебаніну, за професіональний підхід у організації екскурсії керівнику ТОВ «С-Росток» Тахіру Садрідінову та за фінансову підтримку менеджеру Українського проекту бізнес-розвитку плодоовочівництва Володимиру Терновському.



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget