Святкові заходи до Дня працівників сільського господарства та Міжнародного дня студента

    16 листопада в Миколаївському національному аграрному університеті відбулися святкові заходи до Дня працівників сільського господарства та Міжнародного дня студента. Привітати науково-педагогічний та студентський колектив університету з подвійним святом завітали вельмишановні гості, зокрема тимчасово виконуючий обов’язки директора департаменту освіти і науки Миколаївського облдержадміністрації Олена Олександрівна Удовиченко, начальник управління культури, національностей та релігій Миколаївського облдержадміністрації Михайло Федорович Димитров, голова Миколаївської обласної організації профспілки працівників АПК Антон Іванович Яковлєв.


    З вітальним словом до присутніх у святковій залі звернувся ректор університету В’ячеслав Сергійович Шебанін, а також нагородив Грамотою Верховної Ради України «За заслуги перед Українським народом» проректора з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації Наталію Григорівну Шарату. Відзнакою «Ветеран праці університету» було нагороджено науково-педагогічних працівників, які працюють в нашій Alma-mater 30 років, зокрема провідного спеціаліста навчального відділу Юлію Романівну Храмову та завідувача кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств, доктора економічних наук, професора Івана Івановича Червена.



    Впродовж заходу було відзначено та нагороджено почесними грамотами науково-педагогічних працівників, які своєю працею зробили неабиякий внесок у розвиток та процвітання аграрної освіти Миколаївщини.


    Вже стало доброю традицією напередодні подвійного свята за підсумками року вітати не тільки наших науково-педагогічних працівників, співробітників, а й здобувачів вищої освіти. У святковій залі зібралися переможці номінацій, які виборювали право вплести свої імена у «Золотий колос» Миколаївського національного аграрного університету, зокрема переможці номінацій «Відмінник навчання 2017 року», «Кращий студентський лідер», «Кращий науковець», «Краща академічна група», «Спортивна гордість університету», «Кращий творчий колектив університету», «Золотий голос 2017».





    Вітаємо усіх переможців номінацій та бажаємо нових здобутків та подальших перемог!
Вітаємо науково-педагогічних працівників, співробітників та здобувачів вищої освіти університету та Технолого-економічного коледжу із професійними святами! Бажаємо успіхів, здоров’я, щастя!

















День працівників сільського господарства, факультет культури і виховання

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget