Яскрава зустріч у Вознесенському професійному аграрному ліцеї

       21.11.2017 року кафедра методики професійного навчання разом з культурно-мистецьким центром «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету завітали до Вознесенського професійного аграрного ліцею з профорієнтаційною роботою.
     Із вітальним словом до учнів та викладачів ліцею звернулася в.о. декана інженерно-енергетичного факультету, к.пед.н., доцент Каріне Маркарівна Горбунова, яка розповіла учням про необхідність здобуття вищої освіти, наголосила на перевагах навчання у Миколаївському національному аграрному університеті, зокрема на інженерно-енергетичному факультеті.




     До учнів ліцею звернулася студентський декан інженерно-енергетичного факультету Софія Кічка, яка розповіла про студентське життя, дозвілля, переваги, які надає вища освіта.


 
      Заступник декана з ВР В'ячеслав Миколайович Курепін, спілкуючись з учнями, розповів про студентське самоврядування, заходи, в яких беруть участь здобувачі вищої освіти інженерно-енергетичного факультету, про перемоги та досягнення, якими пишається факультет.




       Відповідальний секретар приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету Мельник Ольга Іванівна ознайомила учнів з умовами вступу до університету, умовами складання зовнішнього незалежного оцінювання знань, розповіла про переваги вступу та навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.



     Справжньою родзинкою зустрічі став виступ учасників культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету. Музичні композиції, пісні, авторські вірші, гра на музичних інструментах, запальні танці - не залишили байдужими присутніх у залі. Учні та співробітники ліцею неодноразово нагороджували артистів щирими оплесками.









     Феєрично завершили концертну програму учасники народного театру естради «Агронавти». Тактовно жартуючи, дивуючи присутніх веселими добірними жартами і мініатюрами, Сергій Гавриленко, Сергій Красюченко, Констянтин Олійник, Михайло Сербін під час зустрічі з глядачами випромінювали позитив і радість, несли позитивний заряд енергії, посмішки і оптимістичний настрій. 





   Кафедра методики професійного навчання та інженерно-енергетичний факультет вдячні ректору Миколаївського національного аграрного університету за підтримку у проведенні цікавого заходу в Вознесенському професійному аграрному ліцеї. Щиру подяку керівництво факультету й кафедри методики професійного навчання висловлює директору Вознесенського професійного аграрного ліцею Цимбалюку Михайлу Михайловичу та керівнику культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету Борисовій-Яризі Аліні Миколаївні.

2017, інженерно-енергетичний факультет, профорієнтаційна робота, деканат,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget