Відбувся ІІ етап конкурсу стартап проектів МНАУ

Цього року Миколаївський національний аграрний університет став засновником Фабрики стартап проектів МНАУ. Конкурс передбачав проведення двох етапів:
- реєстрація НДВ заявки та інноваційних проектів наданих факультетами; розгляд і реєстрація експертних висновків; попереднє оцінювання проектів;
- презентація інноваційних проектів учасниками Конкурсу, визначення переможців.
Участь у конкурсі взяли проекти, які містять ідеї з розробки найбільш перспективної продукції, технології послуги для споживання, запровадження на конкретному об’єкті виробництва, сфери послуг з мінімальними витратами на їхнє технічне та технологічне переобладнання, що не мають відзнак органів державної влади або інших відзнак. Кожен із проектів повинен мати конкретний кінцевий результат:
– зразок продукції;
– технологію;
– послуга, яка передбачає запровадження на конкретних об’єктах виробничої, навчальної або соціальної сфери.
До організаційного комітету загалом надійшло 17 проектів, серед яких 4 індивідуальні і 13 колективних. У ІІ етапі конкурсу, що проходив 9-14 грудня , взяли участь 11 проектів. Автори проектів здійснили їхню яскраву презентацію, доводячи конкурсній комісії переваги свого стартапу. 
Унікальність даного проекту полягає у можливості об’єднання IT-технологій із агротехнологіями, що забезпечує ефективне досягнення поставлених цілей. 
Конкурсна комісія за результатами презентацій і експертних висновків визначить переможця. Про дату та час нагородження переможців буде повідомлено додатково.





стартап проекти, фабрика стартап проектів МНАУ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget