Вітання із Різдвяно-Новорічними святами від колективу університету

Напередодні Різдвяно-Новорічних свят науково-педагогічні працівники, представники студентського самоврядування, вихованці культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського національного аграрного університету відвідали свої підопічних – мешканців Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів. Людей поважного віку привітали із прийдешніми святами, побажали щастя, радості, миру, здоров’я та довгих років життя. Для мешканців притулку лунали колядки, що наповнювали залу святковою атмосферою та повертали людей похилого віку в молоді роки. Також студентська молодь від імені усього дружнього колективу університету пригостила своїх підопічних солодкими подарунками. 
Мешканці Міського притулку для громадян похилого віку та інвалідів також привітали колектив Миколаївського національного аграрного університету із прийдешніми Різдвяно-Новорічними святами та виразили вдячність за допомогу та підтримку. 








Міський притулок для громадян похилого віку та інвалідів, студентське самоврядування мнау, виховна робота, волонтерська діяльність

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget