Профорієнтаційна робота кафедри менеджменту та маркетингу

    01.12.2016 р. Миколаївський національний аграрний університет відвідали учні  11-х класів Миколаївської ЗОШ №11, яка співпрацює з кафедрою менеджменту та маркетингу.
   Привітно і гостинно зустрів гостей перший проректор університету Бабенко Дмитро Володимирович. Він розповів абітурієнтам про переваги навчання і можливості студентів, які здобули освіту в МНАУ. Також зазначив, що сьогодні студенти МНАУ мають чудову можливість пройти стажування за кордоном за спеціальністю і одночасно удосконалити знання іноземної мови. Крім роботи і мовної практики вони можуть познайомитись з культурою іншої країни, з методами ведення аграрного бізнесу і, нарешті, зав'язати нові знайомства.


    Відповідальний секретарь приймальної комісії Мельник Ольга Іванівна ознайомила абітурієнтів з правилами вступу до МНАУ та проходження ЗНО-2017. Звернула увагу на роботу підготовчих курсів МНАУ, які проводяться з метою надання допомоги абітурієнтам у підготовці до зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО), вступу до університету та успішної адаптації до навчання у вищому навчальному закладі.
    Школярі також мали зустріч з заступником декана з навчальної роботи кандидатом педагогічних наук, доцентом Тищенко Світлана Іванівна, яка розповіла про діяльність факультету менеджменту.


      Доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри менеджменту та маркетингу Клочан В’ячеслав Васильович провів тренінг-семінар на тему «Елементи сучасного менеджменту».



2016, кафедра менеджменту та маркетингу, профорієнтаційна робота, мнау

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget