Виїзне заняття з дисципліни «Генетика з біометрією»

23 листопада 2016 року відбулися виїзні заняття з дисципліни «Генетика з біометрією» для здобувачів вищої освіти ІІ курсу факультету ТВППТСБ. 
Заняття відбулося під керівництвом науково-педагогічних працівників кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології канд. с.-г. наук, доцента, заступника декана факультету ТВППТСБ з наукової роботи О.Ю. Сметани та канд. с.-г. наук, заступника декана факультету ТВППТСБ з виховної роботи О.І. Каратєєвої на базі Миколаївського науково-виробничого центру стандартизації метрології та сертифікації. 
Для здобувачів вищої освіти спочатку було проведено екскурсію випробувальною лабораторією харчової та сільськогосподарської продукції, а також проведено заняття у підрозділі генетично-молекулярних досліджень. Співробітники підрозділу надали доступні пояснення принципів роботи лабораторії в цілому й окремо взятого обладнання, яке використовується для генетично-молекулярних досліджень. Велику увагу фахівці приділили питанням поділу приміщень лабораторії на зони та підтримці відповідного санітарно-гігієнічного стану у кожній із них. Додатково здобувачам вищої освіти пояснили принципи визначення наявності або вмісту ГМО у харчових продуктах і кормах, а також провели експрес-аналіз наявності штучно-введених генів у бобах сої та насінні ріпаку. 
Студенти були дуже раді та вдячні за надану можливість проведення заняття в лабораторії такого високого рівня.






виїзні заняття, кафедра генетики, факультет ТВППТСБ,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget