Учні Будинку технічної творчості м. Миколаєва ознайомилися з інженерно-енергетичним факультетом МНАУ

10 грудня 2016 року здобувачі вищої освіти та професорсько-викладацький склад інженерно-енергетичного факультету МНАУ радо зустрів учнів Малої академії наук Будинку технічної творчості м. Миколаєва. Заступник декана з наукової роботи Д.Д. Марченко та викладачі кафедр ознайомили їх з технічною оснащеністю лабораторій факультету, показали роботу навчального обладнання. 
Здобувач вищої освіти Полудень Анастасія провела з учнями показовий захист наукової роботи. Здобувачі вищої освіти Корсун Володимир, Кічка Софія розповіли про своє враження від навчання на інженерно-енергетичному факультеті, заступник декана з виховної роботи В.М. Курепін про досягнення здобувачів вищої освіти факультету на Всеукраїнських студентських конкурсів наукових робіт.
Підвела підсумки зустрічі декан інженерно-енергетичного факультету К.М. Горбунова. Учні Малої академії наук виявили бажання більш детально ознайомитися з можливостями навчальної і наукової бази факультету, співпрацювати з професорсько-викладацьким складом, здобувачами вищої освіти у процесі розробки своїх наукових робіт. Також запропонували на базі інженерно-енергетичного факультету провести Обласний конкурс наукових робіт з фізики серед учнів шкіл Миколаївської області.







інженерно-енергетичний факультет, профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget