Навчаємо громадян спільними зусиллями

Фахівцями ДПІ у Заводськом районі м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Микролаївській області розгорнуто широкомасштабну компанию по навчанню податкової та митної культури приватних підприємців та фізичних осіб які мають на меті створити приватний бізнес.

Так уже стали традиційними зустрічі приватних підприємців, які працюють на території КП «Центральний ринок» з фахівцями інспекції для вирішення спірних питань митного та податкового законодавства.

Основна мета таких зустрічей це – покращення рівня обслуговування платників податків, надання їм можливості отримати якісну консультаційну допомогу безпосередньо на місцях, зекономивши при цьому час, оперативне вирішення проблемних питань і упередження порушень податкового законодавства.

Але фахівці Міндоходівці Заводського району м. Миколаєва не спиняються на досягнутому. Знайдено нову форму спілкування з населенням району. Податкова інспекція спільно з Заводським районним центром зайнятості проводять навчання-консультації з громадянами які мають на меті створення власного бізнесу. Таким людям міндоходівці району надають ази податкових знань. Саме 9 серпня 2013 року пройшла одна із таких зустрічей.

В ході зустрічі присутніх було проінформовано з наступних питань:
  • порядок реєстрації фізичної та юридичної особи в сервісних реєстраційних центрах;
  • види економічної діяльності;
  • порядок реєстрації в податковій інспекції;
  • про загальну систему оподаткування доходів приватних підприємців;
  • про спрощену систему оподаткування;
  • відмінності двох систем оподаткування;
  • ведення книги доходів для спрощеної системи оподаткування;
  • терміни надання звітності для підприємців на спрощеній системі оподаткування 1 та 2-ої групи;
  • про ставки єдиного соціального внеску та інше.




Прес-служба ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Фахівцями ДПІ у Заводськом районі м. Миколаєва ГУ Міндоходів у Микролаївській області розгорнуто широкомасштабну компанию по навчанню податкової та митної культури приватних підприємців та фізичних осіб які мають на меті створити приватний бізнес.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget