Безкоштовні адміністративні послуги для платників податків

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 14.06.2013 №161 затверджено тимчасовий перелік безоплатних адміністративних послуг, що надаються Міністерством та його територіальними органами. Ознайомитися із Інформаційними картками адміністративних послуг, що безоплатно надаються платникам податків, можна на офіційному веб-порталі Міндоходів України за адресою: http://minrd.gov.ua/diyalnist-/katalog-poslug/informatsiya-pro-administrativni-poslu/admin-poslygi.

Картки містять детальну інформацію про суб´єкта надання адміністративної послуги, його місцезнаходження (адреса, номер телефону, режим роботи), перелік документів, необхідних для отримання такої послуги, порядок та спосіб їх подання, розмір та порядок внесення плати (якщо це передбачено), строки та результати надання адмінпослуги, перелік підстав для відмови у її наданні та інше.



Прес-служба ДПІ у Заводському районі м. Миколаєва
ГУ Міндоходів у Миколаївській області

Наказом Міністерства доходів і зборів України від 14.06.2013 №161 затверджено тимчасовий перелік безоплатних адміністративних послуг, що надаються Міністерством та його територіальними органами.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget