ЗВІТИ АСПІРАНТІВ НА КАФЕДРІ ГРУНТОЗНАВСТВА ТА АГРОХІМІЇ

Зав кафедрою Федорчуком Михайлом Івановичем та членами кафедри ґрунтознавства та агрохімії було проведено засідання щодо звітів аспірантів.

Доповідали аспіранти першого року навчання: Олійник Олександр Вікторович з темою дисертації: «Вивчення впливу елементів точного землеробства та продуктивність рослин  озимої пшениці та її фіто санітарного стану посівів» і  Штаненко Сергій Олександрович з темою дисертації: Вивчення впливу елементів точного землеробства на продуктивність рослин пшениці озимої та її фітосанітарного стану посівів».

Та аспіранти другого року навчання: Бормотов Олег Петрович з темою дисертації: «Продуктивність ріпаку озимого залежно від видів та доз мінеральних добрив в умовах Півдня України»; і Пронько Віталій Сергійович з темою дисертації: «Вивчення продуктивності гібридів соняшника залежно від агротехнологічних прийомів в умовах півдня України».

Підчас звіту виникали дискусії щодо різних гібридів соняшнику та олійності, розвитку ріпаку та його стану, кущіння пшениці та її кореневої системи. На усі питання аспіранти надали відповіді. Вирішили затвердити звіт аспірантів першого і другого року навчання.






Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget