Відкрита лекція з дисципліни «Стандартизація, управління якістю, сертифікація с.-г. продукції» на кафедрі виноградарства та плодоовочівництва

На сьогодні між Миколаївським національним аграрним університетом та Одеським державним аграрним університетом налагоджені дружні зв’язки, щодо обміну досвідом, спільних стажувань, ознайомлення з новими підходами в науково-педагогічній сфері. 

15 квітня 2024 р. на факультеті агротехнологій Миколаївського національного аграрного університету, за запрошенням доцента кафедри виноградарства та плодоовочівництва Федорчук Валентини Григорівни, була прочитана відкрита лекція стейкхолдером, завідувачкою кафедри захисту генетики і селекції рослин доктором с.-г. наук, професоркою Анною Іванівною Кривенко на тему: «Застосування законодавства у сфері органічного виробництва, обігу та маркування органічної продукції».

Зустріч проходила як в офлайн, так і  в онлайн форматі зі здобувачами першого (магістерського) рівня навчання та зацікавленими науково-педагогічними працівниками факультету агротехнологій. 

На лекції були представлені шляхи та алгоритми застосування законодавства у сфері органічного виробництва, що на сьогодні є найбільш актуальним. Презентовані обіг та маркування органічної продукції та законодавчі шляхи проходження її сертифікації. 

Традиційним напрямом подібної лекції був «майстер-клас по проведенню власної сертифікації органічної продукції», що надзвичайно зацікавило здобувачів та науково-педагогічних працівників.

Лекція в межах освітнього компоненту «Стандартизація, управління якістю, сертифікація с.-г. продукції» викликала особливу зацікавленість, що було підтверджено жвавою  дискусією та відгуками здобувачів вищої освіти.

Безперечним результатом співпраці між установами є не лише підвищення якості підготовки фахівців вищої кваліфікації зі спеціальності 201 Агрономія та  залучення здобувачів, аспірантів та молодих вчених до актуальних проблем сучасності.

З кожною такою зустріччю на факультеті все ширше опрацьовуються нові підходи до побудови організації навчального процесу з підготовки спеціалістів високого рівня на основі інтеграції навчання. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget