Участь науковців МНАУ у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики»

14.04.24 року кафедра туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова запросила до участі у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики» науковців з України та закордонних спеціалістів туристичної галузі.

До роботи пленарного засідання конференції доєднався Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання, який представив одноосібну доповідь на тему «Відновлення сфери агротуризму у післявоєнній відбудові сільських територій» та доповідь у співавторстві з Іваненко Валерією в.о. начальника відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуаціях Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради на тему «Туризм під час воєнного стану: організація безпечного відпочинку».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget