Участь здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики»

14.04.24 року кафедра туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства імені О.М. Бекетова запросила до участі у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики» здобувачів вищої освіти вітчизняних закладів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм».

До роботи пленарного засідання конференції доєдналися здобувачі вищої освіти МНАУ спеціальності 242 «Туризм і рекреація», які упродовж двох місяців працювали над доповідями за напрямами роботи конференції.

Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання та Тетяна Олійник канд.екон.наук, доцент кафедри економіки підприємств у рамках співпраці між науковими студентськими гуртками «Безпека життєдіяльності» та «ЕкоСтарт» організовували спільні засідання молодих науковців, на яких обговорювалися питання розвитку індустрії туризму та гостинності під час воєнного стану та у поствоєнний період, проблеми захисту учасників туристичної галузі під час організації туристичних подорожей. До співпраці приєднувалися стейкхолдери, зокрема Валерія Іваненко, головний спеціаліст відділу планування та координації дій у надзвичайних ситуаціях Управління з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення Миколаївської міської ради. 

Підсумками співпраці стали наукові доповіді здобувачів вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація», які були представлені у секційних засіданнях ІІІ Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції «Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики», зокрема:

Дзюба М.О. доповідь на тему «Відновлення сільського зеленого туризму: проблеми, шляхи вирішення»;

Корнієнко Ю.О. доповідь на тему «Як переселенці можуть змінити туристичний імідж України»;

Марцинюк К.І. доповідь на тему «Туристичні подорожі: несприятливі фактори, захист».

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget