Участь у «Завтра.UA»

У межах програми стипендій «Завтра.UA» здійснюється пошук, відбір та підтримка обдарованих та цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти України. Відбір стипендіатів цієї програми проводиться на основі щорічного відкритого загальноукраїнського конкурсу. У конкурсі 2023/24 брав участь 341 студент з 91 українського ЗВО.

У цьому році участь у конкурсі взяв студент групи Ен3/1 кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Володимир Голубєв під керівництвом доцента кафедри Володимира Мартиненка. Він представив проєкт «Енергоефективність громадських будівель», в якому описав концепцію використання квадрокоптерів для аналізу даних щодо енергоефективності. До ІІ туру перейшли 329 студентів, у тому числі й Володимир. 

17 квітня 2024 року Володимир Голубєв взяв участь у ІІІ турі програми стипендій «Завтра.UA». Змагання ІІІ туру відбувалися онлайн, і Володимир успішно пройшов як груповий, так і індивідуальний етапи. Результати будуть оголошені у травні-червні 2024 року. Бажаємо Володимиру здобути високу позицію у цьому конкурсі та досягти подальших творчих успіхів.




інженерно-енергетичний факультет,кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget