«Мій усвідомлений вибір професії»: профорієнтаційний тренінг з учнями Степівського ліцею

24 квітня 2024 року виїзний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії» було проведено для випускників, а також учнів 8-10 класів, Степівського ліцею Степівської сільської ради. До села Степового завітали ст. викладач кафедри економічної теорії і суспільних наук, кандидат філософських наук Суріна Г.Ю. і науковий працівник МНАУ, психолог Ольга Баша. Представники МНАУ розповіли про можливості професійного зростання, які відкриваються перед вступниками у разі навчання в Миколаївському аграрному університеті; схарактеризували широкий спектр пропонованих спеціальностей, затребуваних на ринку праці і дуже важливих для соціально-економічного розвитку нашої країни; відповіли на питання щодо умов навчання і проживання, організації дозвілля студентів. 

Жвавий інтерес та щиру зацікавленість учнів викликав тренінг, майстерно проведений пані Ольгою Башею, під час якого ліцеїсти по-новому поглянули як на самих себе, так і на своїх друзів, аналізуючи власні навички та схильності, відкриваючи для себе нові можливі шляхи подальшого життєвого розвитку.  

Щиро дякуємо педагогічному колективу Степівського ліцею та особисто директорці Тетяні Олександрівні Питалєвій за сприяння знайомству з їх чудовими учнями! Сподіваймося на наступні зустрічі з ними у якості майбутніх абітурієнтів та студентів МНАУ!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget