Профорієнтаційний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії» із випускниками Миколаївського ліцею № 9

Кафедрою обліку і оподаткування МНАУ організований і поведений 19 квітня 2024 року профорієнтаційний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії» для випускників Миколаївського ліцею № 9. Відповіді на питання щодо вибору професії отримали ліцеїсти випускних класів від практичного психолога МНАУ Ганни Каськової за участі наукового працівника МНАУ Ольги Баша.  

Представниками МНАУ в рамках роботи профорієнтаційного тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії» розкрито можливості для  старшокласників Миколаївського ліцею № 9 у їх професійному самовизначенні, а також надана необхідна інформація щодо можливостей продовження навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.

В такому заході взяли участь адміністрація ліцею та вчителі. В ході позитивного та емоційного задоволення від спілкування з командою МНАУ старшокласники ліцею визначалися у схильності та інтересах до усвідомленого вибору професії. Учасники профорієнтаційного тренінгу виразили своє задоволення таким заходом та побажання щодо проведення подібної роботи для випускних класів ліцею восени поточного року. 




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget