Нові здобутки неформальної освіти

Здобувачі першого (бакалаврського)  рівня вищої освіти ОПП «Облік і оподаткування» у межах неформальної освіти опрацювали онлайн-курс на платформі Prometheus «ОСББ: Абетка успіху: Бухгалтерський облік в ОСББ». По завершенню курсу 16 здобувачів успішно пройшли підсумкове тестування та отримали сертифікати. 

Після проходження курсу та зустрічі з головою та бухгалтером ОСББ «Колос» (місто Миколаїв) Дариною Балдук, яка, до речі, є випускницею нашого факультету, на практичному занятті з дисципліни «Фінансовий облік в галузях економіки» відбувся круглий стіл, на якому обговорили особливості та суттєві відмінності обліку в ОСББ, основні проблемні питання та напрями удосконалення обліку. Цікавою була інформація нашої гості щодо зовнішніх перевірок ОСББ. А здобувачі зацікавилися можливостями автоматизованих програм обліку у цій сфері. 

Отже, знання отримані, сертифікатами підтверджені, донесені до одногрупників, оцінені та чекають на застосування у професійній діяльності.

Дякуємо розробникам курсу за структурність та практичні приклади, пані Дарині за досвід та приділений час, а нашим здобувачам – за бажання розширювати та поглиблювати знання!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget