Навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи»

6 березня 2024 р. науково-педагогічні працівники кафедри землеробства, геодезії та землеустрою факультету агротехнологій Тетяна Манушкіна та Ірина Смірнова пройшли навчання за програмою вебінару «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи» від Національного університету «Запорізька політехніка», отримали сертифікати та досягли програмних результатів навчання обсягом 0,5 кредиту ЄКТС.

Здобуті програмні результати є вагомим підтвердженням фахового розвитку, які надають можливість аналізувати вимоги законодавства у сфері академічної доброчесності та інтерпретувати їх у контексті власної професійної діяльності. Здобуті знання та практичні навички в області академічної доброчесності становлять велику цінність для розвитку освітніх систем у сучасному українському суспільстві.

Здобуто базові знання щодо:

• принципів та норм академічної доброчесності, вміння застосовувати їх у науковій та освітній діяльності;

• вимог законодавства у сфері академічної доброчесності, вміння інтерпретувати їх у контексті власної професійної діяльності;

• вміння виявляти потенційні ризики та можливості застосування штучного інтелекту з огляду на забезпечення академічної доброчесності.

Вебінар спрямований на формування глибокого розуміння важливості дотримання академічної доброчесності в науковій та освітній діяльності.

Висловлюємо щиру подяку організаторам вебінару за змістовну та корисну інформацію.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget