The Mines Advisory Group про небезпеки сьогодення: зустріч здобувачів вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» з іноземними фахівцями

16.04.24 року Вячеслав Курепін, канд.екон.наук, доцент кафедри методики професійного навчання запросив на відкрите лекційне заняття з дисципліни «Основи охорони праці» фахівців The Mines Advisory Group (MAG) Міжнародної гуманітарної організації, що зареєстрована у Сполученому Королівстві Великої Британії та Північної Ірландії. Лекція-діалог була спрямована на забезпечення безпечного майбутнього для пересічних громадян України, які постраждали від насильства, конфлікту та пов’язаними з ними небезпеками. Здобувачі вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» 3 курсу отримали інформацію про ризики, які пов’язані з вибухонебезпечними предметами на виробництві та в умовах відпочинку.

Після проведення занять фахівці спілкувалися зі студентами про обставини у яких опинилася молодь, про небезпеки, які можуть виникати на території Миколаївської області тощо. Обидві сторони спілкування були задоволені зустріччю та отримали багато корисної інформації.

Висловлюємо щиру вдячність декану факультету агротехнологій Дробітько Антоніні Вікторівні та заступнику декана з ВР факультету агротехнологій Качановій Тетяні Володимирівні за організацію зустрічі з іноземними фахівцями мінної безпеки.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget