Школа вибору професії «Профі-старт: стань успішним!»

22 квітня науково-педагогічні працівники кафедри загальнотехнічних дисциплін запросили учнів Кам’янського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів Чорноморської сільської ради Миколаївської області на онлайн-зустріч до Миколаївського національного аграрного університету в межах роботи Школи вибору професії «Профі-старт: стань успішним!». 

Спікер, докторка педагогічних наук, професорка Наталія Андріївна Доценко запропонувала випускникам сільських шкіл – нашим майбутнім вступникам, демонстраційну лекцію на тему «Використання онлайн-засобів навчання в контексті вивчення загальнотехнічних дисциплін в умовах воєнного часу». 

Майбутні абітурієнти мали змогу відчути себе студентами: на власному досвіді побачити, як організоване навчання в режимі онлайн, отримали уявлення про те, що таке сучасна навчальна лекція, як відбувається спілкування лектора та слухачів. Було здійснено визначення стійкості конструкції та підбір геометричних параметрів у практиці майбутнього інженера. Під час заходу було представлено інтерактивні навчальні інструменти, за допомогою яких здобувачі вищої освіти вирішують інженерні завдання.

Сподіваємося на плідну співпрацю та дякуємо учням та класному керівникові Константіновій Анастасії Олегівні за можливість проведення даного заходу.



інженерно-енергетичний факультет,кафедра загальнотехнічних дисциплін

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget