ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА В МИГІЙСЬКОМУ ФАХОВОМУ КОЛЕДЖІ

23 квітня 2024 року в.о. завідувача кафедри біотехнології та біоінженерії Оленою Каратєєвою та керівником Навчально-наукового центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігорем Марценюком та за сприяння начальника відділу освіти, культури, спорту та туризму Мигійської сільської ради Вікторії Чумак, було організовано та здійснено виїзд до Мигійського загальноосвітнього ліцею Мигійської ОТГ Первомайського району Миколаївської області на базі якого і відбулася зустріч із випускниками Відокремленого структурного підрозділу «Мигійський фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» та учніми 10-11-их класів Мигійського загальноосвітнього ліцею.

Із вітальним словом до присутніх звернулася в.о. завідувача кафедри біотехнології та біоінженерії, доцент О.І. Каратєєва, яка поінформували слухачів про перелік спеціальностей, матеріально-технічку базу Миколаївського НАУ, умови вступу до університету в 2024 році та переваги навчання саме в Миколаївському НАУ.

Заступниця декана факультету культури й виховання А.М. Борисова-Ярига під час своєї промови ознайомила з ідею естетичного виховання в Миколаївському НАУ та можливостями організації дозвілля студентів, про гуртки художньої самодіяльності та спортивні секції, про студії та клуби з іноземної мови.

Здобувачі вищої освіти, які входять до складу студентського самоврядування Миколаївського НАУ Надія Прасова та Світлана Лойко, також мали змогу поділитися з учасниками заходу власним успіхом та досвідом свого студентського життя. 

Наглядно ознайомили майбутніх вступників з дозвіллям студентів і переконали їх у тому, що студентське життя проходить насичено та цікаво і учасники Культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ, які представили глядачам насичену та цікаву концертну програму. 

Щиро дякуємо директорці ліцею Порхун Олені Сергіївні, директору Відокремленого структурного підрозділу «Мигійський фаховий коледж» Тофану Олександру Петровичу та його заступниці Кузнєцовій Тетяні Миколаївні, а також начальнику відділу освіти, культури, спорту та туризму Мигійської сільської ради Вікторії Валентинівні Чумак та учасникам Культурно-мистецького центру «Експромт» за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! 

















В.о. завідувачки кафедри біотехнології та біоінженерії 

Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget