Профорієнтаційна зустріч із Миколаївським фаховим коледжем економіки та харчових технологій

16 квітня 2024 року у межах профорієнтаційної роботи доцентами кафедри електроенергетики, електротехніки та електромеханіки Ларисою Вахоніною та Володимиром Мартиненком за участю заступниці відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського НАУ Світлани Шаріної провели зустріч із майбутніми випускниками спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» і 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Миколаївського фахового коледжу економіки та харчових технологій. Метою зустрічі була презентація університету та консультація потенційних студентів із питань особливостей цьогорічного вступу.

Викладачі кафедри ознайомили зі спеціальностями, факультетами, матеріально-технічною базою МНАУ. Світлана Шаріна зупинилася на цьогорічній вступній кампанії, розповівши про вступ на бюджет та за контрактом.

Здобувачі отримали вичерпні відповіді на свої запитання стосовно вступу до МНАУ. Зустріч пройшла в теплій та дружній атмосфері. Здобувачі коледжу отримали інформацію про переваги навчання у Миколаївському національному аграрному університеті.

Дякуємо керівництву коледжу за надану можливість зустрітися.

кафедра електроенергетики електротехніки та електромеханіки,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget