Екскурсія учнів Рівненської ЗЗОШ до МНАУ

19 квітня 2024 року в межах профорієнтаційної роботи, на запрошення доцента кафедри загальнотехнічних дисциплін Павла Полянського, учні Рівненського ЗЗСО відвідали з екскурсією Миколаївський національний аграрний університет.

З вітальним словом розпочав зустріч академік, в.о. ректора В’ячеслав Шебанін, який розповів про досягнення університету.

Про перспективи вибору майбутньої професії, переваги та доцільність навчання на підготовчих курсах розповів керівник навчально-наукового центру професійної освіти МНАУ, кандидат біологічних наук, доцент Ігор Марценюк.

Про особливості вступної компанії, реєстрації на НМТ та створення електронних заяв для вступу в 2024 році до університету доповів відповідальний секретар приймальної комісії МНАУ, кандидат сільськогосподарських наук, доцент Євген Баркарь.

Павло Полянський супроводжував та провів екскурсію для випускників по факультетам, навчальним аудиторіям, комп’ютерним класам, музею, творчим студіям.

Захід завершився смачним обідом для учасників у їдальні навчального корпусу №5.

Висловлюємо щиру подяку директорці школи Ганні Михайлівні Гуровій та класній керівниці Світлані Василівні Картусі за співпрацю та бажаємо учням вступити на омріяну спеціальність.





кафедра загальнотехнічних дисциплін,інженерно-енергетичний факультет,профорієнтаційна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget