Профорієнтаційна робота серед учнів Дорошівського ліцею

17 квітня 2024 року відбувся профорієнтаційний захід на базі Дорошівського ліцею Дорошівської сільської ради Вознесенського району Миколаївської області, у якому взяли участь здобувачі вищої освіти та науково-педагогічні працівники Миколаївського НАУ. 

Від ректорату Миколаївського НАУ привітав учасників заходу доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Артем Іовенко. Він презентував учням 10-11-их класів ліцею освітні можливості університету, переваги здобуття вищої освіти, можливості практичної підготовки студентів та перспективи їхнього подальшого працевлаштування.

Олена Потапова, голова циклової комісії менеджменту та готельно-ресторанної справи, викладачка товарознавчих дисциплін, спеціалістка вищої категорії Відокремленого структурного підрозділу «Технолого-економічний фаховий коледж Миколаївського національного аграрного університету» аргументувала для учнів актуальність та затребуваність професій зі спеціальностей. 

Із вітальним словом від студентства факультету технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології виступили студентський декан Надія Прасова та здобувачка вищої освіти академічної групи ТМ 1/1 Світлана Лойко. Крістіна Матвієнко та Михайло Бєлали привітали учнів від студентів ВСП «Технолого-економічний фаховий коледжМНАУ». Виступаючі розповіли про досягнення студентства Миколаївського національного аграрного університету. 

Із великим захопленням учні ліцею зустріли виступ здобувачів вищої освіти університету. Художні номери виконали учасники народної студії естрадного вокалу Аліна Білявська, народного ансамблю танців «Золотий колос» Софія Зодорожна та Костянтин Шульга. Учні ліцею із задоволенням аплодували та робили фото з яскравими талантами факультету культури й виховання.

Учні ліцею зацікавлено взяли участь у тренінгу «Мій усвідомлений вибір професії», який провела Ольга Баша. Це сприяло зацікавленості учнів до вибору майбутніх професій в аграрній сфері.

Висловлюємо слова щирої подяки Олександру Ковризі, директору Дорошівського ліцею та усьому педагогічному колективу за співпрацю із Миколаївським національним аграрним університетом!






Доцент кафедри ветеринарної медицини та гігієни Алла Бондар

факультет ТВППТСБ,кафедра ветеринарної медицини та гігієни

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget