АКАДЕМІЧНА ДОБРОЧЕСНІСТЬ: ВИКЛИКИ, ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ

У березні 2024 року викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти першого року навчання ОС «Магістр» спеціальності 281 «Публічне управління та адміністрування» взяли участь у вебінарі «Академічна доброчесність: виклики, проблеми та перспективи», який організований Національним університетом «Запорізька політехніка» за підтримки народного депутата ВРУ Гришиної Юлії. 

Приємно, що всі учасники успішно пройшли тестування на вебінарі та досягли програмних результатів навчання обсягом 0,5 кредиту ЄКТС та отримали 15 квітня 2024 р. сертифікат, який підтверджує експертні знання в області академічної доброчесності та здатність застосовувати їх у науковій та освітній діяльності. 

Здобуто базові знання щодо: 

  • принципів та норм академічної доброчесності, вміння застосовувати їх у науковій та освітній діяльності; 
  • вимог законодавства у сфері академічної доброчесності, вміння інтерпретувати їх у контексті власної професійної діяльності; 
  • вміння виявляти потенційні ризики та можливості застосування штучного інтелекту з огляду на забезпечення академічної доброчесності.

Здобуті знання та практичні навички в області академічної доброчесності становлять велику цінність для розвитку освітніх систем у сучасному українському суспільстві.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget