ІНТЕРАКТИВНИЙ ТРЕНІНГ В ЛІЦЕЇ №4 м. НОВА ОДЕСА

12 квітня 2024 року в.о. завідувача кафедри біотехнології та біоінженерії Оленою Каратєєвою та керівником Навчально-наукового центру професійної орієнтації Миколаївського НАУ Ігорем Марценюком було організовано та здійснено виїзд до загальноосвітнього ліцею №4 міста Нова Одеса. 

Під час зустрічі з майбутніми абітурієнтами Ігор Марценюк, Олена Каратєєва та Вадим Посухін поінформували про перелік спеціальностей, матеріально-технічну базу Миколаївського НАУ, можливості для самореалізації здобувачів вищої освіти та умови вступу до університету в 2024 році. 

Щоб наглядно ознайомити школярів із дозвіллям студентів і переконати їх в тому, що студентське життя проходить насичено та цікаво, майбутнім абітурієнтам, учасниками Культурно-мистецького центру «Експромт» Миколаївського НАУ була представлена цікава концертна програма. 

Також під час даної зустрічі, для учнів 11-х класів було проведено інтерактивний тренінг «Мій усвідомлений вибір професії», який майстерно представили тренерки Ганна Каськова та Ольга Баша. Психологині на життєвих прикладах та вправах розповіли учням, як обирати професію та на, що потрібно звернути увагу. Майбутні випускники дослідили різноманітні професії, спробували відчути себе кваліфікованими спеціалістами, проаналізувавши власні інтереси та навички. Упродовж тренінгу були задіяні і здобувачі вищої освіти, які входять до складу студентського самоврядування Миколаївського НАУ Надія Прасова та Світлана Лойко, які мали змогу поділитися з учасниками заходу власним успіхом та досвідом свого студентського життя. 

Щиро дякуємо директору ліцею Гузенко Валентині Петрівні, класним керівникам 11-их класів, психологиням Ганні Каськовій та Ользі Баші та учасникам Культурно-мистецького центру «Експромт» за допомогу в організації заходу! Сподіваємося на подальшу співпрацю! 





















В.о. завідувачки кафедри біотехнології та біоінженерії 

Олена КАРАТЄЄВА

факультет ТВППТСБ,кафедра біотехнології та біоінженерії,центр професійної орієнтації

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget