Кураторська година зі здобувачами ІІІ курсу спеціальності 208 «Агроінженерія»

12 квітня 2023 куратором групи М3/1 та М3/2 Олександрою Зубєхіною-Хайят, асистентом кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу проведено кураторську годину на тему «Підготовка до другої атестації та переобрання старости групи М3/1».

Під час кураторської години було обговорено результати першої атестації та обговорено плани на другу атестацію під час дистанційного та аудиторного навчання. Також було порушено питання щодо успішності та ліквідації заборгованостей здобувачами.

Куратор Олександра Зубєхіна-Хайят провела переобрання старости групи М3/1, так як староста Охріменко Ігор постійно знаходиться на онлайні та не встигає виконувати свої обов’язки. Було зроблено протокол засідання кураторської години груп М 3/1 та М 3/2, де здобувачі вищої освіти проголосували та обрали одноголосно старостою групи М 3/1 Василенка Данила.

Також порушили питання оплати за навчання та проживання у гуртожитку. Повторно обговорили вимоги, які ставляться до здобувачів під час повітряної тривоги або інших ситуацій воєнного характеру протягом навчальних занять.

Бажаємо успіхів здобувачам вищої освіти в підготовці до другої атестації та до успішного закінчення 6 семестру!




кафедра тракторів та сільськогосподарських машин,інженерно-енергетичний факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget