Професійна орієнтація у Веселинівській ЗОШ

    19 жовтня 2017 року із метою професійної орієнтації випускників шкіл делегація науково-педагогічних працівників та здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету завітала до Веселинівської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На зустрічі були присутні педагогічні працівники цієї школи на чолі із директором школи Т.Л. Волошанівською, учні 9, 10, 11-ого класів та їхні батьки. 
    Про широкі можливості щодо подальшого здобуття якісної вищої освіти учням школи розповіли декан факультету довузівської підготовки, доцент І.М. Марценюк та завідувач кафедри управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств, професор І.І. Червен. Було підкреслено, що у Миколаївському НАУ створені всі умови для довузівської підготовки та навчання висококваліфікованих спеціалістів, затребуваних на ринку праці. 
Особливо тепло зустрічали учні Веселинівської ЗОШ своїх друзів-земляків, які сьогодні здобувають вищу освіту в університеті. Так, здобувачі вищої освіти Бриль Юрій,  Яцула Олег, а також Біла Дар’я розповіли про важливі мотиви, які визначили їхній вибір навчального закладу, а також про своє цікаве студентське життя.
    Із концертною програмою перед випускниками школи виступили учасники художніх колективів і студій університету, на власному прикладі показавши майбутнім абітурієнтам, що студентське життя в Миколаївському НАУ є дійсно яскравим і насиченим, у ньому є місце не тільки для навчання.
    Директор школи Волошанівська Т.Л. від імені учнівського та педагогічного колективу, батьків подякувала представникам Миколаївського НАУ за цікавий захід та висловила впевненість, що спільна робота школи та університету допоможе учням правильно зорієнтуватися і обрати улюблену  професію, яка стане запорукою їхнього успішного майбутнього.








профорієнтаційна робота, кафедра управління виробництвом та інноваційною діяльністю підприємств

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget