24 квітня 2025 року в Луцькому національному технічному університеті відбулася «Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція здобувачів вищої освіти і молодих вчених» на тему «Інноваційні та ресурсозберігаючі технології харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства». Ця конференція зібрала провідних науковців, дослідників та експертів, які поділилися своїми унікальними ідеями та розробками.
Здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету ОП «Харчові технології» гідно представили свої наукові дослідження. Яновська Катерина представила доповідь на тему «Удосконалення технологічного процесу виробництва фруктового желе з використанням різних гелеутворюючих речовин» та Мельниченко Роман «Удосконалення технології виробництва сиркових десертів із шоколадом та перцем», які продемонстрували високий рівень знань та прагнення до інновацій у харчовій промисловості.
Дякуємо організаторам та учасникам конференції за активний обмін знаннями та підтримку науки в Україні! Рухаємося вперед до нових звершень!
Доцент кафедри переробки продукції тваринництва
та харчових технологій Наталя ШЕВЧУК


Дописати коментар