Дистанційні заняття з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва»

 На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології Миколаївського НАУ триває дистанційне навчання. Всі заняття проводяться згідно розкладу за допомогою різних онлайн-платформ та програмних засобів: Moodle МНАУ, Zoom, Viber тощо.

28 березня 2022 року завідувач кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції, Людмила Патрєва, з використанням платформи Zoom провела лекцію-презентацію для здобувачів вищої освіти третього курсу спеціальності 204-ТВППТ з дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» на тему: «Інкубація яєць сільськогосподарської птиці». 

Викладач ознайомила студентів з історією інкубації яєць, факторами, що впливають на інкубаційні якості яєць, було розглянуто питання технології  інкубації, режиму інкубації яєць, оцінки добового молодняку сільськогосподарської птиці та проведення біологічного  контролю  в процесі інкубації яєць. Усі питання, розглянуті в лекції, і відео «Розвиток курячого ембріону», відображено в MOODLE на сторінці дисципліни. 


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget