Студентська науково-теоретична конференція «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни». Секція: «Генетика, годівля тварин та біотехнологія»

Наша держава переживає складні часи, на нашу долю випали непрості випробовування. Але ми мусимо триматися і єднатися, та думати про своє майбутнє, навіть під час воєнного стану. Так, протягом 24-25 березня 2022 року на базі Миколаївського національного аграрного університету відбулася Студентська науково-теоретична конференція «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни».

У межах конференції на кафедрі генетики, годівлі тварин та біотехнології було організовано роботу секції: «Генетика, годівля тварин та біотехнологія», на якій студенство представило свої доповіді в онлайн-форматі з використанням платформи ZOOM. 

Під час конференції здобувачі мали можливість висловити свою думку, вдосконалити свої навички, отримати багато нової для себе інформації та відкрити нові перспективи. Представлені доповіді були цікаві, актуальні та мали наукову і практичну цінність.

Висловлюємо слова подяки здобувачам вищої освіти, які в такий складний для країни час продовжують працювати та займатися науковою діяльністю заради розквіту нашої держави! Миру нам всім!!!











доц. Олена Каратєєва 

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget