Освітній процес триває

Науково-педагогічні працівники кафедри українознавства проводять заняття в дистанційному форматі за допомогою різних онлайн-платформ та програмних засобів, з-поміж яких: Moodle Миколаївського національного агарного університету, Zoom, Viber, Classroom,  Googleclass, Telegram тощо.

Так, 30 березня 2022 року, доцент кафедри українознавства Наталія Шарата провела лекційне заняття «Лідер ефективної комунікації» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти 1-го року денної форми навчання  освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування з дисципліни «Професійний розвиток та лідерство» на тему «Лідер ефективної комунікації».

Пані доцент ознайомила здобувачів вищої освіти із основними способами та формами ділового спілкування лідерів. 

30 березня асистентом кафедри українознавства Ганною Побережець було проведено практичне заняття з дисципліни «Історія української культури», під час якого здобувачі вищої освіти І курсу факультету менеджменту захищали презентації з теми: «Розвиток української культури 17-18 ст.». Це цікавий період у розвитку української культури, коли активно розвивається література, книгодрукування, незважаючи на постійні утиски з боку царизму та наростання цензури. 

Працюємо заради майбутнього нашої молоді та віримо у нашу ПЕРЕМОГУ!







кафедра українознавства,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget