У період з 14 березня 2022 року науково педагогічні працівники кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського НАУ викладають матеріали навчальних дисциплін освітніх спеціальностей 181-«Харчові технології», 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 241-«Готельно-ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти в дистанційному форматі. Для надання освітніх послуг викладачі широко використовують можливості платформи Moodle, а також інші форми (Zoom, Viber, e-mail Messenger, Telegram, YouTube) для надання матеріалів з обов’язкових та вибіркових компонент освітніх програм.
У першу чергу це необхідно для навчання, саморозвитку, отримання допомоги та перевіреної інформації здобувачами вищої освіти. А також – для отримання психологічної підтримки та гуманітарної допомоги, у разі необхідності в складних умовах воєнного часу.
Кафедра переробки, стандартизації та
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.