У період з 14 березня 2022 року науково педагогічні працівники кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського НАУ викладають матеріали навчальних дисциплін освітніх спеціальностей 181-«Харчові технології», 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» і 241-«Готельно-ресторанна справа» для здобувачів вищої освіти в дистанційному форматі. Для надання освітніх послуг викладачі широко використовують можливості платформи Moodle, а також інші форми (Zoom, Viber, e-mail Messenger, Telegram, YouTube) для надання матеріалів з обов’язкових та вибіркових компонент освітніх програм.
У першу чергу це необхідно для навчання, саморозвитку, отримання допомоги та перевіреної інформації здобувачами вищої освіти. А також – для отримання психологічної підтримки та гуманітарної допомоги, у разі необхідності в складних умовах воєнного часу.
Кафедра переробки, стандартизації та
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар