Не зважаючи на умови воєнного часу, 24 березня 2022 року в Миколаївському НАУ було проведено в онлайн-форматі студентську науково-теоретичну конференцію «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» із застосуванням програмного забезпечення Zoom. На засіданні секції «Технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва» заслухали доповіді здобувачів вищої освіти ОС 181-«Харчові технології» і 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Значна частина доповідей була присвячена темам харчової промисловості, зокрема: м’ясопереробній, молокопереробній, жиропереробній, хлібопекарській та інших галузям. За підсумками конференції визначили призові місця: І місце – Шумилова І.С., гр. ХТ 4/1; ІІ місце – Негреско А.Є., гр. ХТ 3/1; ІІІ місце – Труш Є.О., гр. ХТ 4/1. Дякуємо нашим здобувачам вищої освіти за змістовні доповіді. Подальших успіхів та мирного неба.
Кафедра переробки, стандартизації та
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар