Не зважаючи на умови воєнного часу, 24 березня 2022 року в Миколаївському НАУ було проведено в онлайн-форматі студентську науково-теоретичну конференцію «Участь молоді у розбудові агропромислового комплексу країни» із застосуванням програмного забезпечення Zoom. На засіданні секції «Технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва» заслухали доповіді здобувачів вищої освіти ОС 181-«Харчові технології» і 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». Значна частина доповідей була присвячена темам харчової промисловості, зокрема: м’ясопереробній, молокопереробній, жиропереробній, хлібопекарській та інших галузям. За підсумками конференції визначили призові місця: І місце – Шумилова І.С., гр. ХТ 4/1; ІІ місце – Негреско А.Є., гр. ХТ 3/1; ІІІ місце – Труш Є.О., гр. ХТ 4/1. Дякуємо нашим здобувачам вищої освіти за змістовні доповіді. Подальших успіхів та мирного неба.
Кафедра переробки, стандартизації та
сертифікації продукції тваринництва
Дописати коментар
Click to see the code!
To insert emoticon you must added at least one space before the code.