Відбулося нагородження переможців конкурсу

 ВІДБУЛОСЯ НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ КОНКУРСУ

Уже ні в кого не викликає сумніву, що здобувачі вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету найобдарованіші, найкреативніші найрозумніші! Ось, і 25 січня в Тетянин день, в урочистій присутності членів вченої ради університету, грамотами та грошовими преміями було відзначено здобувачів вищої освіти, які стали переможцями конкурсу рецептів хліба «Адміральський». Вітаємо наших переможців:

І місце

БОРИСОВА Анастасія Олександрівна – здобувач вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, академічної групи ХТ 3/1;

ЗЕЛІНСЬКА Евеліна Володимирівна – здобувач вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, академічної групи ХТ 3/1;

ІІ місце

НЕГРЕСКО Анна Євгенівна – здобувач вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, академічної групи ХТ 3/1;

СВЯТЕЛИК Катерина Юріївна – здобувач вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, академічної групи ХТ 3/1;

ІІІ місце

КАЛІН Андрій Олександрович – здобувач вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, академічної групи ХТ 3/1;

ГАРМАШ Надія Олександрівна – здобувач вищої освіти спеціальності 181 “Харчові технології”, академічної групи ХТ 3/1.





З травня 2021 року в університеті, завдяки спільній з благодійним фондом «ЛАСКА» реалізації грантового проєкту, створене студентське соціальне підприємство «Пекарня «Хліб мого краю». Студенти завжди з ентузіазмом і творчим натхненням підходять до процесу виготовлення хлібу. До вже знаних сортів хлібу «Благодарівський», «Вітовський», «Ольвійський» та «Студентський» додасться виготовлений ними за власною рецептурою хліб «Адміральський». Ідея щодо розробки рецепту саме хліба «Адміральський» була запропонована і фінансово підтримана Людмилою Руденко-Кардаш, заступницею голови правління благодійного фонду «ЛАСКА». І студенти підтримали її. Адже з містом Миколаєвом пов’язані давні культурні традиції й імена багатьох відомих флотоводців.

Миколаївським національним аграрним університетом та благодійним фондом «ЛАСКА» в продовження концепції студентського соціального підприємства «Пекарня «Хліб мого краю» започатковано партнерський конкурс соціальних проєктів зі збереження історико-культурної спадщини «Від Миколая до Миколая». За рішенням поважної експертної комісії у 2022 році буде профінансовано реалізацію двох проєктів: 

1.«Цифрова квест-вікторина «Тернівські скарби»;

2. «Інфо-тур «Музеї історії Миколаївщини. Перезавантаження». 

ПИШАЙМОСЯ СВОЇМ КРАЄМ!




Мітки:

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget