УКЛАДАННЯ ДОГОВОРУ ІЗ ЗАКОРДОННИМ ЗАКЛАДОМ ВИЩОЇ ОСВІТИ

14 грудня 2022 р. відбулася zoom-конференція з питань співробітництва між Миколаївським національним аграрним університетом (Україна) та Наринським державним університетом імені Сатибалди Нааматова (Киргизстан). З вітальним словом до учасників конференції звернулися ректор Миколаївського НАУ, академік В’ячеслав Шебанін  та ректор Наринського ДУ, доцент Ермек Байбагишов.
Згідно з програмою зустрічі завідувач науково-дослідного відділу Миколаївського НАУ професор Наталія Потриваєва презентувала закордонним колегам основні напрямки діяльності Університету, зокрема освітньої, наукової, міжнародної тощо. В свою чергу, представниця міжнародного відділу Наринського державного університету Жилдиз Орозбек кизи повідомила про діяльність свого закладу вищої освіти.
Знаковим під час проведення онлайн-зустрічі стало підписання договору про співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом (Україна) та Наринським державним університетом імені Сатибалди  Нааматова (Киргизстан), метою якого є організація і проведення спільних освітніх та наукових заходів, академічна мобільність здобувачів вищої освіти, науково-педагогічних працівників та ін.
Ректор МНАУ, академік В’ячеслав Шебанін  офіційно запросив ректора Ермека Байбагишова взяти участь 26-28 травня 2022 р. у Дні поля на науково-практичній конференції у межах Міжнародного форуму «Інноваційно-інвестиційний розвиток аграрної сфери – запорука продовольчої безпеки країни» на базі Миколаївського національного аграрного університету.
Щиро дякуємо працівникам кафедри рослинництва та СПГ, кафедри інформаційних систем і технологій, Науково-дослідного центру міжнародного співробітництва та правового забезпечення за організацію і проведення заходу!








Науково-дослідний відділ
Кафедра рослинництва та садово-паркового господарства

 

факультет агротехнологій,кафедра рослинництва,науково-дослідний відділ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget