Пам’яті Великої Людини…

 

Таких людей не обирають,  
Вони самі приходять у життя. 
Це люди данні нам від Бога, 
Від них залежить майбуття! 

 Однією із найважливіших і найдавніших професій у світі є професія – Людина. Людина із великим серцем, безмежною відкритою душею, яка завжди готова надати допомогу, порадити, заспокоїти, переконати, впевнити.  Тому, невипадково, Михайло Федорович Димитров – справжня Людина, Людина з безмежним серцем. 

Як часто забуваємо про прості радощі життя і занурюємося в суєту повсякденності? Як часто вважаємо себе нещасними, забуваючи, що нам належить головне щастя і безцінний дар життя? Саме ці риторичні запитання ставив Михайло Федорович. І це змушує тебе подивитися на життя іншими очима, полюбити його і радіти кожному дню свого неперевершеного буття.

Він був надзвичайною Людиною, яка завжди допомагала іншим, часто забуваючи про особисте і навіть звичайну втому. Чи кожен здатен так любити людину до самозреченості? Тому його шанують, люблять і щиро захоплюються.

Михайло Федорович Димитров – надзвичайна особистість, що як магніт притягувала до себе людей. Усі, хто потрапляє в коло його тяжіння, будуть обертатися в ньому одвічно. 

Неперевершений фахівець, талановитий діяч, приваблива і надзвичайна особистість, завдяки таким людям, як Михайло Федорович, світ стає добрішим і мудрішим.

Михайло Федорович Димитров − це глиба людського духу, національної гідності та людяності і він зробив багато для кожного з нас. 

Михайло Федоровичу, Ви назавжди залишитеся у нашій пам’яті та серцях як світла, добра та порядна Людина.

З глибоким сумом, печаллю та скорботою колектив 

Миколаївського національного аграрного університету


Шановні науково-педагогічні працівники, співробітники та здобувачі вищої освіти!

Церемонія прощання із Заслуженим працівником культури України, Михайлом Федоровичем Димитровим, відбудеться у приміщенні Миколаївської обласної державної адміністрації 5 січня 2022 року з 11:30 до 13:30.

Адреса: м.Миколаїв, вул. Адміральська, 22

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget