Екскурсія випускників Врадіївської районної гімназії до Миколаївського національного аграрного університету

    8 листопада 2016 року Миколаївський національний аграрний університет з дружнім візитом відвідали учні 10-х та 11-х класів Врадіївської районної гімназії.
    Під час екскурсії учні ознайомилися з історією розвитку аграрної освіти на півдні України у музеї університету "Становлення аграрної освіти на Миколаївщині"; з роботою навчальної лабораторії кафедри фінансів і кредиту "Навчальний банк".
    Перший проректор Д.В. Бабенко вручив директору Врадіївської гімназії Л.Г. Тірон грамоту за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом, високий рівень професійної майстерності,  вагомий внесок у створення та розвиток філії підготовчих курсів на базі Врадіївської районної гімназії.

    Декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та відповідальний секретар приймальної комісії О.І. Мельник ознайомили абітурієнтів з правилами вступу до ВНЗ України та надали інформацію про можливості та переваги навчання на підготовчих курсах при Миколаївському національному аграрному університеті.
    Учні відвідали факультет менеджменту, обліково-фінансовий факультет, факультет агротехнологій та ТВППТСБ, посмакували страви власного виробництва у їдальні Миколаївського національного аграрного університету.
 
 



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget