Екскурсія учнів Мигійського коледжу до Миколаївського НАУ

11.11.2016 р. науково-педагогічні працівники кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології за підтримки факультету культури і виховання, організували екскурсію до Миколаївського національного аграрного університету для молоді випускних курсів Мигійського коледжу.  
Розпочалася екскурсія випускників із відвідування музею «Становлення аграрної освіти на Миколаївщині» та навчальної лабораторії «Навчальний банк».   
З привітальним словом звернувся перший проректор, кандидат технічних наук, професор Дмитро Володимироч Бабенко, розповівши майбутнім абітурієнтам про переваги навчання у Миколаївському НАУ.
Також виступили декан факультету довузівської підготовки І.М. Марценюк та завідувач навчально-виробничою практикою Технолого-економічного коледжу Миколаївського НАУ А.В. Деркач.
Випускники мали змогу насолодитися піснями найкращих голосів МНАУ та запальними танцями вихованців культурно-мистецького центру «Експромт».


Під час екскурсії студентська молодь Мигійського коледжу відвідала обліково-фінансовий факультет, факультети ТВППТСБ та агротехнологій, а також інженерно-енергетичний факультет, де гостей пригостили дуже смачним обідом. 

Висловлюємо подяку факультету культури і виховання та особисто А.М. Яризі-Борисовій за співпрацю та організацію концертної програми. А також, керівництву Мигійського коледжу Миколаївського НАУ О.П. Тофану та завідувачу відділенням ТВППТ В.В. Чумак за тісну багаторічну співпрацю. Миру та злагоди Вам і Вашим оселям!


Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget