Батьківські збори на обліково-фінансовому факультеті

25 листопада 2016 року на обліково-фінансовому факультеті відбулися батьківські збори для батьків здобувачів вищої освіти першого курсу спеціальностей 071 «Облік і оподаткування» та 072 «Фінанси, банківська справа та страхування».
До вступного слова було запрошено проректора з науково-педагогічної та виховної роботи і підвищення кваліфікації, доктора педагогічних наук, доцента Наталію Григорівну Шарату, яка наголосила на необхідності участі батьків у житті своїх дітей, а також можливостях їх всебічного розвитку в університеті. Наталія Григорівна надала інформацію про факультет культури і виховання, спортивні секції, умови проживання у гуртожитку, безпеку життя кожної особистості.   
Батькам здобувачів вищої освіти було надано інформацію щодо організації освітнього процесу в університеті, графіку освітнього процесу, проведення поточної і підсумкової атестації під час заліково-екзаменаційних сесій. Було доведено інформацію щодо дотримання  навчальної дисципліни та правил внутрішнього розпорядку в університеті та його гуртожитках. 
Проінформувала батьків щодо освітнього процесу в університеті декан обліково-фінансового факультету, доктор економічних наук, професор Ольга Миколаївна Вишневська. 
Батьки були ознайомлені зі структурою університету та факультету, основними функціями усіх структурних підрозділів університету, кафедр обліково-фінансового факультету. 
На заході були присутні: заступник декана з навчальної роботи, к.е.н., доцент Вікторія Михайлівна Стамат, заступник декана з виховної роботи, к.е.н. Ірина Миколаївна Лесік, психолог університету – Галина Леонідівна Рурик, куратори академічних груп – к.е.н., старший викладач кафедри обліку і оподаткування Алла Георгіївна Костирко, к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Анастасія Сергіївна Полторак.

Дякуємо усім батькам за участь у заході!
Бажаємо миру та злагоди у родинах!
Деканат обліково-фінансового факультету








батьківські збори, виховна робота, обліково-фінансовий факультет,

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget