Семінар для університетів проектів-переможців 2 конкурсу Еразмус+ CBHE «Розвиток потенціалу вищої освіти», організованому Міністерством освіти і науки України, Делегацією Європейського Союзу в Україні, EACEA, НЕО в Україні




Семінар відбувся на базі університету «Києво-Могилянська Академія», м. Київ,  16 листопада 2016 року. Даний захід став частиною ширшого інформаційного заходу Національного Еразмус+ Офісу і Делегації ЄС в Україні, що мав місце з 10 до 18 листопада. На зустрічі також були присутні представник департаменту вищої освіти Міністерства освіти і науки України Любов Щітка, представники Делегації Європейського Союзу в Україні і EACEA Анна Рамон і Джулія Моро, а також ректор університету «Києво-Могилянська Академія» Роман Мелешевич.

Перша сесія семінару була присвячена теоретичним рекомендаціям, загальним оглядам стану справ в сучасній освіті України і ЄС, а також статистичним звітам Міністерства, НЕО і Делегації ЄС.

На другій сесії обговорювались проблемні питання реєстрації проектів в МЕРТУ І МОНУ, питання апробації і моніторингу результатів проектів, звітностей, аудиту, можливих штрафних санкцій у разі невиконання умов проекту, технічні питання оформлення проекту.

Також Національний Еразмус + офіс безкоштовно передав бібліотекам університетів, що брали участь в семінарі, методичні рекомендації з написання грантів «Розроблення освітніх програм», довідкове видання «Національний освітній глосарій: вища освіта» і довідник користувача «Європейська кредитна трансферно-накопичувальна система».




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget